THE SINGLE BEST STRATEGY TO USE FOR خواص عناب در چای

The Single Best Strategy To Use For خواص عناب در چای

The Single Best Strategy To Use For خواص عناب در چای

Blog Article

مبارزه با التهاب می تواند راهی برای دفع سموم و تقویت ایمنی باشد. اما اطلاعات بیشتری در این زمینه لازم است.

عناب به دلیل خواص ضد التهابی که دارد به صورت جوشانده می‌تواند در درمان بسیاری از عوارض سرماخوردگی مانند سرفه کمک کننده باشد.

●● آرامش بخشیدن به سیستم گوارش و بهبود فرایند دفع از مهم‌ترین خواص عناب برای یبوست است. ●●

.. همچنین به‌صورت کنسرو شده و گاهی به‌صورت عادی و به عنوان تنقلات استفاده می‌شود.

میوه های عناب کالری کمی دارند و مطلقاً چربی ندارند. علاوه بر این، آنها دارای فیبر و پروتئین بالایی هستند. غذاهای غنی از پروتئین و فیبر باعث افزایش سیری می شوند و به طور بالقوه به حفظ وزن / کاهش وزن کمک می کنند.

به همین علت توصیه می‌شود که احتیاط را رعایت کرده و از این میوه تنها در غذاها استفاده کنید.

عصاره‌های کنسانتره کربوهیدراتی محلول در آبِ میوه‌های عناب ازجمله گلوکز، فروکتوز، پلی‌ساکارید پکتین و هِمی‌سلولز، از طریق کاهش قرار گرفتن مخاط روده در معرض آمونیاک سمی و سایر ترکیبات مضر، در حفظ سلامت روده مؤثر هستند (این تحقیقات در موش هَمستِر انجام شده‌اند.)

عناب می‌تواند سلامت تخمدان را بهبود بخشد. در مطالعه‌ای که توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران (ایران) انجام شد، از یک محصول گیاهی عناب به نام شیلانوم برای درمان کیست تخمدان استفاده شد.

خواصی که این میوه دوست داشتنی دارد به دلیل بالا بودن میزان آنتی اکسیدان آن است.

عناب همچنین دندان‌ها را در برابر پوسیدگی مقاوم می‌سازد. چای عناب دارای ماده ضد سرطانی است و همچنین  باعث ترمیم بافت‌های آسیب دیده و تقویت عضلات می‌شود.

علاوه بر این، خواص چای و عناب یک تحقیق بالینی نشان داد که عناب عموماً به خوبی در بدن افراد قابل تحمل است و می‌تواند نقش‌های مفید بالقوه‌ای بر پروفایل چربی خون داشته باشد.

همچنین شما می‌توانید برای بهبود آثار زخم و آفتاب‌سوختگی، از عصاره عناب بر روی پوست خود استفاده کنید تا ناحیه موردنظر التیام یابد.

در قسمت قبل در مورد برخی از مهم‌ترین مواد تشکیل دهنده‌ی این میوه سالم و پرفایده صحبت کردیم و آن‌ها را برای شما بازگو کردیم تا بتوانید به خوبی این خواص را بشناسید.

میوه عناب که دارای خواص دارویی بسیار زیادی است، در ابتدا سبز و گرد بوده و پس از رسیدن به رنگ قرمز درآمده، زیتونی شکل و چروک می‌شوند.

Report this page